Alles wat u moet weten over de Travelcard Tankpas

De Travelcard Tankpas is een handige oplossing voor ondernemers die veel onderweg zijn en regelmatig tanken. Met deze tankpas kunnen bedrijven efficiënt brandstofkosten beheren en profiteren van diverse voordelen. In dit artikel bespreken we alles wat u moet weten over de Travelcard Tankpas.

Wat is de Travelcard Tankpas?

De Travelcard Tankpas is een speciale tankpas die specifiek is ontworpen voor zakelijk gebruik. Met deze pas kunnen ondernemers bij verschillende tankstations in Nederland en Europa brandstof afrekenen. De pas biedt gemak en controle over de brandstofkosten van uw bedrijf.

Voordelen van de Travelcard Tankpas

  • Efficiëntie: Met de Travelcard Tankpas hoeft u geen bonnetjes meer te bewaren en handmatig declaraties in te dienen. Alle transacties worden overzichtelijk geregistreerd in een online portal.
  • Kostenbeheersing: Door inzicht te hebben in het brandstofverbruik van uw wagenpark kunt u kosten besparen en efficiënter plannen.
  • Acceptatie: De Travelcard Tankpas is bruikbaar bij een groot aantal tankstations in Nederland en Europa, waardoor u flexibel bent in uw reizen.
  • Tankstation-locator: Met de bijbehorende app kunt u eenvoudig tankstations vinden die de Travelcard accepteren, zodat u altijd snel kunt tanken.

Hoe werkt het?

Het gebruik van de Travelcard Tankpas is eenvoudig. U ontvangt een persoonlijke pas voor elk voertuig binnen uw bedrijf. Bij het tankstation gebruikt u de pas om brandstof af te rekenen, waarna alle transacties automatisch worden geregistreerd in het online portal. Hier heeft u real-time inzicht in alle kosten en verbruikscijfers.

Aanvragen van de Travelcard Tankpas

Wilt u ook profiteren van de voordelen van de Travelcard Tankpas voor uw bedrijf? U kunt eenvoudig online een aanvraag indienen via de website van MKB-Tankpas.nl. Na goedkeuring ontvangt u snel uw persoonlijke passen en kunt u direct gebruikmaken van alle functionaliteiten.

Ontdek de voordelen van de Travelcard Tankpas vandaag nog!